For more ticket options, please visit our website at:www.madame-tussauds.com 文章大意:本文向我们介绍了一处有125年悠久历史的博物馆。 63. If you buy an All Inclusive Open Dated Ticket, you can use it anytime within________. A. one year C. four months
B. half a year D. two months
答案:A 细节理解题。由“Option 1”下“Valid for one year from date of purchase”可知,该票的有效期为一年。
64. With an All Inclusive ticket, you can do all of the following EXCEPT that________. A. you will have priority access to Madame Tussauds B. you will have a chance of having your hand made in wax C. you can visit Madame Tussauds as many times as you like D. you can see a 4D film in the cinema of Madame Tussauds
答案:C 细节理解题。由“Option 1”下介绍可知,没有C项内容。
65. Mr. and Mrs. Johnson want to join in the Top 3 Attractions trip with their children, one is 15 and the other 3. How much should they pay if they book the tickets in advance online?
A. £129.5 C. £ 164
B. £ 146 D. £ 97.82
答案:A 细节理解题。由“Option 3”中的票价介绍可知,两张成人票为2×47.5=95;儿童票低于4岁的免费,15岁的儿童票为34.5元;因此总数为95﹢34.5=129.5。
66. If you book a ticket for Top 3 London Attractions,____. A. you can always enjoy a price 33% off
B. a visit to the World famous London Eye will be free C. you will be given priority to enter at least three attractions D. Madame Tussauds will be included in priority admission
答案:D 细节理解题。由文章最后“Your combined ticket only gives priority admission to Madame Tussauds and Sea Life London Aquarium-all others are general queue flights”可知,D项正确。
D
(2011·龙岩质检)
The King's School, Canterbury is an independent, co-educational secondary school. There are currently 791 pupils on the school roll(名单). The School has a long and distinguished history, and it is also one of the oldest charities in the country, providing scholarships to pupils and organizing a Charity of the Term.
The curriculum(课程)at King's is based on strong academic roots. It emphasizes and relies upon what is best in traditional
independent school education: scholarly excellence supported by a caring and tutorial system, and a wide-ranging co-curricular programme. However, it is continually adapting and reacting to the changing demands of modern education: new subjects are added, new teaching techniques adopted, and there is an increasing awareness of the need to provide programmes of study that match individual needs and skills.
The curriculum is divided into three units: the Lower School (Year 9), an introductory year; the Middle School (Years 10 and 11), working to GCSEs; and the Sixth Form ( Years 12 and 13), taking AS and A levels.
Full details can be found in: Shell Guide and Handbook; Middle School Academic Guide 2009—11; Middle School Academic Guide 2010—12; Sixth Form Guide 2009—11 and Sixth Form Guide 2010—12.
Formal and structured educational support, for those who need it, is available at all levels. The well-stocked Library is open 7 days and 6 evenings per week. ICT facilities (including the Internet) are available for all and the whole school (studies within the Houses as well as classrooms) is extensively networked.
Pupils are offered extensive careers advice throughout their time at King's. Almost all go to university, either immediately or following a GAP year. The most popular university destinations are Cambridge, Bristol, Nottingham, Durham, Leeds, Oxford, Edinburgh, Manchester, and University College, London.
Director of Studies: Geoff Cocksworth: grc@kings-school.co.uk Examinations Officer: Elaine McDowell: eam@kings-school.co.uk
文章大意:本文向我们介绍了一所历史悠久,名声显赫、注重培养孩子个性、有着慈善性质的学校The King's School。
67. The passage serves as a brief introduction to________. A. the King's School B. the curriculum C. the teaching plan D. British education
答案:A 主旨大意题。由第一段第一句话可知,本文介绍the King's School。 68. Which of the following is NOT true according to the passage? A. The King's School, Canterbury is a famous secondary school in Britain. B. The curriculum at King's is best in traditional and modern education. C. All pupils of the school go to university immediately after they graduate. D. Pupils' dormitories as well as classrooms are provided with network
答案:C 细节理解题。由最后一段第二句话“Almost all go to university...”可知,该学校的毕业生不是全部上大学。
69. The following can be inferred from the passage EXCEPT that________. A. the King's School focuses on pupils' individual development
B. pupils in the King's School who pass GCSEs will go to university C. pupils in the King's School have an easy access to the school library D. pupils in the King's School receive good education
答案:B 细节理解题。由第三段可知,GCSEs是10和11年级的课程,而非毕业班的课程,所以该课程不与上大学直接相关。
70. The passage is probably taken from a________. A. handbook C. guide
B. website
D. teaching plan
答案:B 推理判断题。由文章最后所留联系人中的电子邮箱可知,本文应该是来自网络。
第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
(2011·黑龙江四校二模) Autumn blues? Let the sunshine in.
Falling leaves, withering flowers, cold winds, faint sunshine. __71__Spirits can be low. People who suffer from “the autumn blues” often are extremely exhausted, lack energy, need more sleep, feel increased appetite and gain weight.
“The exact cause of this condition, often called seasonal depression or seasonal affective disorder(SAD), is not known yet,” says Chen Jue, associate professor at Shanghai Mental Health Center.“But recent studies indicate that weather change is influential and strongly suggest that this condition is caused by changes in the availability of sunlight.”
One theory is that with decreased exposure to sunlight, the biological clock that regulates mood, sleep, and hormones is delayed, running more slowly in winter.__72__ Another theory is that brain chemicals that transmit information between nerves may be altered (改变)in individuals with SAD.It is believed that exposure to light can correct these imbalances.
“__73__Remember, spring always lives in your heart,” Chen says. Here are some tips to deal with autumn depression.
·Go outdoors and get some sunlight.Move around.Fresh air and exercise improve the respiratory(呼吸)system and blood circulation and regulate the nervous system.Thus, exercise is calming and relieves one's mood.
·Relax at work.Stretch, breathe deeply.Take a tea break.Think of your next vacation. ·__74__Chocolate and sugar raise the spirits. ·Look at bright colors, such as red and orange.Color therapy improves mood.
·Listen to your favorite music.You can dance to it, or just lie on a cozy couch, reading a novel.
·__75__Blooming plants are cheering. ·Call friends or family when you feel lonely or depressed.Recall some happy memories. A.Exposure to light may reset the biological clock. B.Decorate your room and work space with flowers. C.It is a sad season, but you can try to make it happy. D.That is the way you can use to lighten yourself. E.Keep a chocolate bar in your pocket.
F.For many people late autumn can be a season of gloom and depression (抑郁). G.Autumn always gives us a beautiful scene. 答案:71—75 FACEB
第Ⅱ卷(非选择题 共35分)
第四部分:写作(共两节,满分35分)
第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
(2011·辽宁省铁岭六校联考)
Dear friends,
It is real a good chance to have met all of you here. We have spent several precious weekend in learning in the English Club. Although we have been members for a short period of times, we have made a great progress. That is because we are all very much active and the activities are not only enjoyable and also helpful. Besides, the foreign teachers here work hard and try his best to make the activities lively and interested. I am very pleased to say that all of us greatly improved our spoken English so far. I am looking forward to see all of you again in the near future!
答案: Dear friends,
It is real a good chance to have met all of you here. We have spent several precious weekend in
reallyweekendslearning in the English Club. Although we have been members for a short period of times, we
timehave made \a great progress. That is because we are all very much\ active and the activities are not only enjoyable and also helpful. Besides, the foreign teachers here work hard and try his
buttheirbest to make the activities lively and interested. I am very pleased to say that all of us ∧ greatly
interestinghave
improved our spoken English so far. I am looking forward to see all of you again in the near
seeingfuture!
第二节:书面表达(满分25分)
(2011·江南十校联考)
随着城市的发展和学生数的增多,许多原本位于市中心的高级中学迁址到市郊(你校也不例外),从而引起了一系列的变化。请你以在校学生的名义给英文报社撰稿,客观反映你校迁址所带来的主要变化并且就迁址现象发表自己的看法。
注意:1.词数100左右; 2.短文中不能出现真实的校名; 3.可以适当增加细节,以使行文连贯; 4.标题和开头段已给出,不计入总词数。
参考词汇:校址school site 校园schoolyard 均衡教育balanced education 优质教育资源quality education resources
High Schools are moved from cities to the suburbs
With the development of cities and increase in the number of students, many high schools that lay in city centres have been moved to the suburbs, thus causing a series of changes.________________________________________________________________________
________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 【范文赏析】
High Schools are moved from cities to the suburbs
With_the_development_of_cities_and_increase_in_the_number_of_students,_many_high_schools_that_lay_in_city_centres_have_been_moved_to_the_suburbs,_thus_causing_a_series_of_changes. First, our learning and living environment has been greatly improved. The terribly noisy