高中英语 Unit 2 Healthy eating单元综合检测 新人教版必修3

2018-11-26 21:48

Unit 2 Healthy eating

第Ⅰ卷

第一部分 听力(略)

第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

A

(2016·四川,A)

Basketball Statistician Help Wanted

The Athletic Department is looking for students to help assist staff during the Fall 2016,Winter 2016-17 and Spring 2017 semesters.Students in this position will be keeping live statistics during basketball games.Students must meet all of the following requirements:

?Good computer skills

?Available evenings and weekends ?Knowing basketball rules and statistics

Students interested in working for the Athletic Department should contact the Athletic Coordinator at their respective(各自的) campuses.

?TP/SS Athletic Coordinator,Michael Simone,240-567-1308 ?Rockville Athletic Coordinator,Jorge Zuniga,240-567-7589 ?Springfield Athletic Coordinator,Gary Miller,240-567-2273 ?Germantown Athletic Coordinator,Gauri Chavan,240-567-6915 21.When will the job start? A.In May 2016. C.In September 2016. 答案 C

解析 细节理解题。根据文章首句可知工作时间安排,即2016年秋季,2016-17年冬季和2017年春季。C项“In September 2016”属于2016年的秋季,其余选项不符合时间规定,因此选C。

22.Who is more likely to get the job?

A.Sam,English major,member of the college basketball team.

B.Judy,IT staff with night classes,children’s basketball team coach. C.Ted,computer major,basketball fan,free on evenings and weekends. D.Molly,part-time programmer,high school basketball player,new mother.

1

B.In May 2017. D.In September 2017.

答案 C

解析 推理判断题。根据招聘要求(良好的计算机技能;晚上和周末有空;了解篮球规则和数据统计)可知,Ted符合要求。

23.Whom should you contact if you want to apply for the job in Rockville? A.Michael. C.Gauri. 答案 B

解析 细节理解题。根据联系方式“Rockville Athletic Coordinator,Jorge

B.Jorge. D.Gary.

Zuniga,240-567-7589”可知,如果想申请在Rockville工作,应联系Jorge Zuniga。

B

Diet Coke,diet Pepsi,diet pills,no-fat diet,vegetable diet... We are surrounded by the word “diet” everywhere we look and listen.We have so easily been attracted by the promise and potential of diet products that we have stopped thinking about what diet products are doing to us.We are paying for products that harm us psychologically and physically.

Diet products significantly weaken us psychologically.On one level,we are not allowing our brain to admit that our weight problems lie not in actually losing the weight,but in controlling the consumption(摄入) of fatty,high-calorie,unhealthy foods.Diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale(秤) instead.All we have to do is to swallow or recognize the word “diet” in food labels(标签).

On another level,diet products have greater psychological effects.Every time we have a zero-calorie drink,we are telling ourselves without knowing that we don’t have to work to get results.Diet products make people believe that gain comes without pain,and that life can be without resistance(抵制) and struggle.

The danger of diet products lies not only in the psychological effects they have on us,but also in the physical harm that they cause.Diet foods can indirectly harm our bodies because consuming them instead of healthy foods means we are preventing our bodies from having basic nutrients(营养成分).Diet foods and diet pills contain zero calorie only because the diet industry has created chemicals to produce these wonder products.Diet products may not be nutritional,and the chemical that go into diet products are potentially dangerous.

Now that we know the effects that diet products have on us,it is time to seriously think about buying them.Losing weight lies in the power of minds,not in the power

2

of chemicals.Once we realize this,we will be much better able to resist diet products,and therefore prevent the psychological harm that comes from using them. 24.From Paragraph 1,we learn that .

A.diet products fail to bring out people’s potential B.people are tired of diet products

C.people have difficulty in choosing diet products D.diet products are misleading people 答案 D

解析 段落大意题。根据第一段的句子“We have so easily been attracted by the promise and potential of diet products that we have stopped thinking about what diet products are doing to us.We are paying for products that harm us psychologically and physically.”可知,减肥产品在误导人们。故选D。

25.One psychological effect of diet products is that people are likely to . A.hesitate before they enjoy diet foods B.pay attention to their own eating habits C.watch their weight rather than their diet D.try out all kinds of diet foods 答案 C

解析 细节理解题。根据第二段的“Diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale(秤) instead.”可知,减肥产品的心理影响是让我们注意体重而不是饮食。故选C。

26.The purpose of writing this passage is . A.to warn people of the side effect of diet products B.to tell people how to lose weight C.to advise people to eat diet products D.to introduce some diet products 答案 A

解析 主旨大意题。根据最后一段的“Now that we know the effects that diet products have on us,it is time to seriously think about buying them.”可知,文章是警告人们当心减肥产品的副作用。故选A。

27.Which of the following shows the structure(结构)of the passage?

3

CP:Central Poi Sp:Sub-point(次要点) 答案 B

解析 篇章结构题。分析各段的段落大意可知,第一段是我们被减肥产品所误导;第二段介绍减肥产品一方面在心理上削弱注意力;第三段又接着提到另一方面对心理的影响;第四段介绍减肥产品对人的身体的危害;第五段得出结论:减肥产品有害,不应该购买。故选B。

C

Sports are all about change.A team gets better.A kid practices more and swims a personal best or learns a new move on the basketball court.In 2006,two things happened that got me thinking about change—in sports and in life.

One of them is tennis champion Andre Agassi,who retired in 2006.Agassi was a terrific player who won 60 titles,including eight major championships(冠军称号).But his greatest accomplishment(成就) might have been how much he changed during his career.

When he was young,Agassi was a show off who seemed to care only about himself.He didn’t train very hard,but he won matches because of his tremendous(极大的) talent.Eventually,though,injuries and his bad attitude caught up with him.He fell from No.1 in the world ranking to No.141.

So Agassi changed.He trained harder and became a world-class player again.More importantly,he changed as a person.He was nicer to fans and opponents(对手).He stopped thinking just about himself and started thinking about others.Through his Andre Agassi Charitable Foundation,he raised more than 60 million to help disadvantaged kids around his hometown of Las Vegas,Nevada.He even started a school,the Andre Agassi College Preparatory Academy,for at-risk kids.

P:Point C:Conclusion

4

At the start of a new year,lots of people promise themselves they will change.They might vow to get in good physical shape,do better in school or be nicer to others.Changes such as those can be difficult.But they do happen.Just remember Andre Agassi:It wasn’t easy,but he changed,and changed for the better.

28.According to the writer,which of the following may be the greatest achievement for Agassi?

A.He once ranked No.1 in the world rankings. B.He won 60 titles.

C.He changed much during his career. D.He won 8 major championships. 答案 C

解析 细节理解题。根据第二段最后一句“But his greatest accomplishment(成就) might have been how much he changed during his career.”可知,Agassi 最大的成就是他在职业生涯中改变了自己。故选C。

29.What does the underlined word “vow” in the 6th paragraph probably mean? A.Promise. C.Wish. 答案 A

解析 词义猜测题。根据第五段第一句“At the start of a new year,lots of people promise themselves they will change.”可知,vow同promise,意思是“许诺”。故选A。 30.What do you know about Andre Agassi Charitable Foundation? A.It is intended to help at-risk kids. B.It is a charity school set up by Agassi. C.Some disadvantaged kids can get help from it. D.Agassi runs it with his prize money. 答案 C

解析 细节理解题。根据第四段倒数第二句“Through his Andre Agassi Charitable Foundation,he raised more than 60 million to help disadvantaged kids around his hometown of Las Vegas,Nevada.”可知,Andre Agassi Charitable Foundation 可以让一些残疾的孩子得到帮助。故选C。

31.What might be talked about in the paragraphs following this passage? A.What achievements Agassi has made after he changed for the better. B.How we can change for the better.

C.Another thing happened in life that got the writer thinking about change.

5

B.Agree. D.Prove.


高中英语 Unit 2 Healthy eating单元综合检测 新人教版必修3.doc 将本文的Word文档下载到电脑 下载失败或者文档不完整,请联系客服人员解决!

下一篇:便民服务中心解说词

相关阅读
本类排行
× 注册会员免费下载(下载后可以自由复制和排版)

马上注册会员

注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信: QQ: