D.Some assessments(评价) about Agassi from different people. 答案 C
解析 推理判断题。根据第一段最后一句“In 2006,two things happened that got me thinking about change—in sports and in life.”可知,作者要介绍两件改变人生的事,但是文章里面才提到一件,因此接下来作者会继续讲另外一件让他改变的事情。故选C。
D
Modern zoos are very different from zoos built fifty years ago.At that time,zoos were places where people could go to see animals from many parts of the world.The animals lived in cages with iron bars,which were easy to keep clean.However,for the animals,the cages were small and impossible to hide in.Although the zoo keepers took good care of them,many of the animals did not feel comfortable,and they often became ill.
In modern zoos,people can see animals in more natural conditions.The animals are given more freedom in larger places so that they can live more as they would in nature.Even the appearance of zoos has changed.Trees and grass grow in the cages,and water flows through the places that the animals live in.There are few bars; instead,there is often a deep ditch(沟) filled with water,which surrounds a space where several sorts of animals live together as they would naturally.In an American zoo,the visitors can walk through a huge special cage that is filled with trees,some small animals and many birds,and the cage is large enough for the birds to live naturally.In a zoo in New York,because of special night,people can observe certain animals that are active only at night,when most zoos are closed.Some zoos have special places for visitors to watch animals that live in the desert,or under water.Some other zoos have special places for animals that live in cold conditions like the bear from the Arctic.
Modern zoos not only show animals for visitors,but also keep and save rare animals.For this reason,fifty years from now,the grandchildren of today’s visitors will still be able to enjoy watching these animals.
32.Fifty years ago,animals in zoos often became ill because they . A.were from different countries B.lived in unnatural conditions C.were not taken good care of D.lived in dirty cages 答案 B
6
解析 细节理解题。根据文章第一段的句子“However,for the animals,the cages were small and impossible to hide in.Although the zoo keepers took good care of them,many of the animals did not feel comfortable,and they often became ill.”可知,五十年前,动物园的动物经常生病是因为它们生活在非自然的环境中。故选B。
33.According to the passage,in modern zoos feel more comfortable than in old ones.
A.the animals,not the visitors B.the visitors,not the animals C.the animals and the visitors D.neither the animals nor the visitors 答案 C
解析 细节理解题。根据文章第二段的句子“In modern zoos,people can see animals in more natural conditions.The animals are given more freedom in larger places so that they can live more as they would in nature.”和“...the visitors can walk through a huge special cage that is filled with trees,some small animals and many birds,and the cage is large enough for the birds to live naturally.”可知,在现代的动物园,动物和游客都感觉比过去更舒服了。故选C。 34.In some modern zoos visitors can . A.see animals which live in special conditions
B.walk at daytime and observe those animals active only at night C.walk through a huge cage to watch closely all kinds of animals
D.watch all the rare animals which will not be seen by their grandchildren 答案 A
解析 细节理解题。根据文章第二段最后几句可知,在一些现代化的动物园,游客可以看见生活在特殊条件下的动物。故选A。
35.The main idea of this passage is that . A.rare animals are also kept in modern zoos
B.zoos are places where people can see animals from all over the world C.there are different kinds of modern zoos
D.zoos are now places where animals can live naturally 答案 D
解析 主旨大意题。根据文章内容和第二段的句子“In modern zoos,people can see animals in more natural conditions.”可知,文章主要介绍现在的动物园是动物可以在自然状态下生活的地方。故选D。
7
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Ideas for Better Sleep
Most teenagers need about 8.5 to more than 9 hours of sleep each night.But about 1 in 4 teens have trouble in sleeping. 36 It can also increase our chances of getting sick,and may be connected with weight gain in some people.How can we get the sleep we need?Here are some ideas.
Be active during the day.
You’ve probably noticed how much running around little kids do and how soundly they sleep. 37
Exercises can decrease stress and help people feel more relaxed.Just don’t work out too close to bedtime because exercise can wake you up before it slows you down.
Avoid wine and drugs.
Lots of people think that wine and drugs will make them relaxed and sleepy. 38 Drugs and wine disturb sleep,increasing a person’s chance of waking up in the middle of the night.
Keep a sleep routine.
39 Creating a set bedtime routine can improve this relaxation effect.So relax yourself every night by reading,listening to music,spending time with a pet,writing in a diary,or doing anything else.
40
If you can’t make your bedroom a place without any high-tech products,at least shut everything down an hour or more before you turn off the lights. A.But that’s not the case.
B.Say goodnight to electronics(电子产品). C.Expect a good night’s sleep.
D.A good night’s sleep is of great help to tasks.
E.Learn from the kids and get at least 60 minutes of exercise a day. F.Going to bed at the same time every night helps the body expect sleep. G.Lack of sleep can affect everything from our feelings to how well we focus on tasks. 答案 36.G 37.E 38.A 39.F 40.B 第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳
8
选项。
Dale Carnegie rose from the unknown of a Missouri farm to international fame because he found a way to fill a universal human need.
It was a need that he first 41 back in 1906 when young Dale was a junior at State Teachers College in Warrensburg.To get an 42 ,he was struggling against many difficulties.His family was poor.His Dad couldn’t afford the 43 at college,so Dale had to ride horseback 12 miles to attend classes.Study had to be done 44 his farm-work routines.He withdrew from many school activities 45 he didn’t have the time or the 46 .He had only one good suit.He tried 47 the football team,but the coach turned him down for being too 48 .During this period Dale was slowly 49 an inferiority complex(自卑感),which his mother knew could 50 him from achieving his real potential.She 51 that Dale join the debating team,believing that 52 in speaking could give him the confidence and recognition that he needed.
Dale took his mother’s advice,tried desperately and after several attempts 53 made it.This proved to be a 54 point in his life.Speaking before groups did help him gain the 55 he needed.By the time Dale was a senior,he had won every top honor in 56 .Now other students were coming to him for coaching and they, 57 ,were winning contests.
Out of this early struggle to 58 his feelings of inferiority,Dale came to understand that the ability to 59 an idea to an audience builds a person’s confidence.And, 60 it,Dale knew he could do anything he wanted to do—and so could others. 41.A.admitted C.supplied 答案 D
解析 联系第二段最后一句中的“recognition that he needed(他需要的认可)”以及第一段中的“a universal human need(普遍的人类需求)”可知,此处要表达的是“戴尔第一次意识到的自己的需求……”。因此recognize(识别,认出)符合语境。admit承认;fill满足;supply提供。 42.A.assignment C.advantage 答案 B
解析 联系下一空后的关键词college(大学)以及“had to ride horseback 12 miles to
9
B.filled D.recognized
B.education D.instruction
attend classes(不得不骑马往返12英里去上课)”可知,卡耐基为了接受教育(education),经历了很多困难。因此B项正确。assignment任务;advantage优势;instruction指示,用法说明。 43.A.training C.teaching 答案 B
解析 training训练,培训;board膳食,伙食;teaching教学;equipment设备,装置。由“His family was poor.”,同时联系上文的“against many difficulties”和“had to ride horseback 12 miles to attend classes”并结合选项意思可知,戴尔克服困难骑马去上课,是因为父亲承担不起学校里的食宿费(board),故B项符合语境。 44.A.between C.over 答案 A
解析 联系后文“his farm-work routines”和“didn’t have the time”可知,(他的)学习应该是在农活间隙中进行。A项between表示“在……之间”,符合语境。其他三项,during与over表示“在……期间”,through表示“在……期间,自始至终”,都不准确。 45.A.while C.because 答案 C
解析 由“withdrew from many school activities”和“he didn’t have the time or the ”可知本句前后是因果关系,因此这里应用because作连接词。 46.A.permits C.talent 答案 D
解析 联系下一句“He had only one good suit.”我们知道,他(卡耐基)退出许多学校活动是因为他没有时间和衣服(clothes)。 47.A.on C.in 答案 B
解析 此处表达他争取(try for)参加足球队,但因为其自身原因被教练拒绝了。 48.A.light C.optimistic 答案 A
解析 结合前文“the coach turned him down(教练拒绝了他)”可知,其原因应该是负面的,
10
B.board D.equipment
B.during D.through
B.when D.though
B.interest D.clothes
B.for D.with
B.flexible D.outgoing